2008

Zeszyty naukowe PŁ, Chemia Spożywcza i Biotechnologia

Zeszyt 72

ISSN 1509-7013 print version (original version)

Pages: 5 - 118

  • Solid phase extraction in food analysis
     
    Pages: 5 - 13
     
    Małgorzata Majewska, Krzysztof Krosowiak, Anna Raj, Krzysztof Śmigielski
     
  • Potentiometric and spectroscopic studies on di-, tri- and tetraglycine with copper (II) ions systems
     
    Pages: 15 - 34
     
    Monika Turek, Xiana Laviana Senar
     
  • Physiology and metabolism of Crabtree-negative yeast debaryomyces occidentalis
     
    Pages: 35 - 44
     
    Dorota Kręgiel
     
  • The study of interactions between diclofenac and bovine serum albumin (BSA)
     
    Pages: 45 - 61
     

    Joanna Jabłońska, Daniela Casares, Johanna Fünfer, Thomas Habenschuss, Gabriela Jimenez, Anna-Lena, Klemm, Antônio Magela Machado Junior, Sandra Miloshevska, Ivana Papišta, Sofie Louise Ulrich-Lynge

     
  • The study of interactions between FAD – flavin adenine dinucleotide and histidine
     
    Pages: 63 - 71
     

    Dagmara Sabara

     
  • Zastosowanie w medycynie pochodnych indolu i jego kompleksów z biometalami
     
    Pages: 73 - 88
     

    Monika Turek, Elżbieta Łodyga-Chruścińska

     
  • Remediacja gleby zanieczyszczonej węglowodorami naftowymi
     
    Pages: 89-97
     
    Krzysztof Krosowiak, Krzysztof Śmigielski, Ewa Kwapisz, Olga Marchut
     
  • Otrzymywanie chlorowodorku D-glukozaminy i D-glukozaminy z chitozanu
     
    Pages: 99 - 103
     
    Tomasz Jędrzejczyk, Tomasz Nowicki
     
  • Kwas muraminowy znany i nieznany
     
    Pages: 106 - 118
     

    Tomasz Jędrzejczyk

     
« back to journals list