2011

Biotechnology and Food Science

Volume 75 Number 2

ISSN 2084-0136 print version (original version)

ISSN 2299-6818 print version replica handbags

Pages: 3 - 100

  • The effect of immobilization in the PVA films on the fluorescence and phosphorescence lifetime of indole and its derivatives
     
    Pages: 3 - 14
     

    Agnieszka Kowalska-Baron, Preeti Choudhary, Denise Montes

     
  • Ibuprofen-tyrosine (Val-Tyr, Val-Tyr-Val) interactions. Theoretical and experimental studies
     
    Pages: 15 - 26
     

    Agnieszka Kowalska-Baron, Michaela Brychtova, Ivana Petrović, Igor Passos Sene, Paloma Quiñones, Jana Šogorkova

     
  • Immunoreactivity of chemically cross-linked gluten and hydrolysates of wheat flour
     
    Pages: 27 - 34
     
    Iwona Majak, Joanna Leszczyńska, Agata Łącka
     
  • Fly ash vitrification as the effective physico-chemical waste stabilization method
     
    Pages: 35 - 38
     

    Elzbieta Sobiecka, Witold Sroczyński

     
  • Methods of allergen detection based on DNA analysis
     
    Pages: 39 - 44
     

    Marta Słowianek, Iwona Majak

     
  • Laktony jako związki biologicznie czynne
     
    Pages: 45 - 53
     

    Kinga Libiszewska

     
  • Kwas hialuronowy – charakterystyka, otrzymywanie i zastosowanie
     
    Pages: 55 - 70
     

    Danuta Czajkowska, Małgorzata Milner-Krawczyk, Marta Kazanecka

     
  • Ochrona bioróżnorodności roślin województwa łódzkiego
     
    Pages: 71 - 86
     

    Elżbieta Sobiecka, Karolina Piątkowska, Danuta Posiła

     
  • Otrzymywanie włókien nanocelulozy
     
    Pages: 87 - 100
     

    Radosław Wąchała, Tomasz Ramięga, Rita Pyć, Tadeusz Antczak

     
  • List of reviewers
     
    Pages: 101 - 102
     
« back to journals list